top of page

Klienterne siger

Jeg har pga stress i forbindelse med mit job, været i et forløb hos Ane. I dette forløb er vi kommet omkring aktuelle problemstillinger på mit arbejde, men også de dybereliggende mekanismer der har været årsag til min situation. Ikke nok med at jeg har fået det godt igen, Ane har også hjulpet mig til at forstå hvorfor det er sket og givet mig redskaber så jeg kan forebygge og undgå at det kommer til at ske igen. 

Ane er et utroligt sødt og empatisk menneske, som blot i kraft af hendes person, giver en umiddelbar tryghed. Jeg har fra første møde med Ane følt, at jeg kunne tale åbent og ærligt og har med det samme følt mig lyttet til og forstået.

Jeg kan på det varmeste anbefale et terapiforløb hos Ane og vil ikke være i tvivl om at det er hende jeg vender tilbage til, hvis jeg skulle få brug for terapi igen.

Kvinde 35 år, ramt af stress

Jeg vil gerne give dig et kæmpe TAK for alt det dine sessions har givet mig personligt. Det har virkelig været værdifuldt for mig at kunne få sat nogle brikker på plads inden i, som har manglet eller siddet forkert og gjorde mit liv til et uoverskueligt puslespil førhen. Føler taknemmelighed over det, som mit liv er blevet beriget med og at jeg nu kan favne mig selv, forstå - og trøste mit eget selv. Selv mine handlinger og ageren er også forandret; Føler mig mere åben og langt mindre tynget af tankesvingbaner og selvkritik. Mit humør er i meget mindre grad svingende og jeg kan se frem, uden at det er for fremtidsskuende eller nedslående. Jeg har fundet kontrollen og det er et umådeligt fremskridt på min videre færd :)

Tusind tak for dine forløb, jeg gemmer dem i mit sensitive sind !! :) 

Kvinde 26 år

Som særligt sensitiv har jeg haft uvurderlig gavn af mit forløb, hvor jeg er blevet mødt og støttet empatisk og fagligt kompetent i mine private og arbejdsmæssige relationer. Ane får mine ydmyge og

uforbeholdne anbefalinger - ikke mindst, når man er særligt sensitiv og selv er behandler og sundhedsfaglig.

Mand 39 år

Ane kom for mig som sendt fra himmelen. Jeg havde fået en henvisning fra min læge efter en 2 ildebefindende efter lang tids stress på min arbejdsplads. Der var månedlange ventetider hos psykologer, der tog henvisning, derfor tog jeg Ane som tilbød reduceret pris. Ane var en kæmpe hjælp i mit livs sværeste tid, hvor jeg skulle rejse mig igen efter en hård stressreaktion. I forløbet hos Ane blev min mor alvorligt syg og døde efter kort tids sygdom og havde jeg ikke haft Ane ved jeg ikke hvor jeg havde været i dag. Hun har for mig været den faste støtte, som har guidet mig igennem så jeg er kommet ud på den anden side som et andet menneske, som har lært mig, at jeg er stærk og givet mig troen på jeg kan klare mig igennem alle forhindringer på min vej. Tusinde tak ❤️ kære Ane.

Kvinde 42 år, ramt af stress og angst

Jeg har fået et stort overskud igen efter at have været hos dig og jeg føler mig meget bedre i balance end for bare to måneder siden, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er blevet langt mere social og har overskud i sociale sammenhænge, som jeg tidligere kunne have rigtig svært ved at være i. Du skal vide, at jeg virkelig sætter pris på det fantastiske stykke arbejde du har gjort. Jeg synes jeg er blevet meget klogere på mig selv og hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Du er rigtig god at sparre med, og til at aflæse mig, hvilket har gjort det dejligt nemt at åbne op. Så tak. 

Mand 32 år, selvværdsvanskeligheder.

Jeg starter hos Ane Aakerlund efter at være gået ned med stress fra mit arbejde. Jeg nærer ved første møde stor tillid til Ane. Hun har et forstående blik, kommunikerer respektfuldt og hendes konsultation, som ligger i hjemmet, er trygt og varmt. Forløbet hos Ane løber over ti gange, hvor jeg indser og lærer at håndtere de elementer i mit liv, som skaber stressen. Ane leder mig systematisk igennem barndommens, mine forældres og min livshistorie og sammen afdækker vi, hvorfor jeg som 48-årig ikke mestrer mit liv. Derefter vender jeg tilbage på min arbejdsplads og har genvundet styringen i mit liv. Det hele har foregået i et behageligt samspil med  Ane. Jeg har det rigtig godt og vælger bare i langt højere grad, hvad jeg vil. Tak for det.

Kvinde 48 år, ramt af stress

Jeg har konsulteret Ane i forbindelse med behandling for en spiseforstyrrelse. Anes indsigstfulde refleksioner og tillidsvækkende håndtering af forløbet har været vigtige for mig og var netop, hvad jeg havde brug for for at komme godt på vej videre.

Kvinde 24 år, ramt af spiseforstyrrelse

Mange tak for et dejligt og godt forløb hos dig. Du har lært mig at acceptere mine følelser, og acceptere at jeg ikke kan kontrollere alt. Du har givet mig redskaber til at kunne arbejde videre med mine frustrationer, hvilket har gjort udfordrende situationer lettere og mere overskuelige at håndtere. Du er meget bevidst om, at det er forskellige mennesker du arbejder med, og dermed indretter du din terapi, så den passer perfekt til den enkelte person.

Du kommer med gode eksempler fra dit eget liv, hvilket gør at jeg for det første ikke føler mig alene i verden med mine kampe. Du viser på denne måde en oprigtig interesse for at hjælpe mig med at løse de indre konflikter jeg har med mig selv.

Terapien byggede også på en god kemi og en tryghed du fik mig til at føle. Dette har gjort at jeg gerne ville åbne mig op, og vise min sårbarhed for dig.

Kvinde 25 år

 

Efter et langt sygemeldingsforløb med stress og et voldsomt anfald af helvedesild, var det et held, at jeg fik anbefalet Ane af min læge. Jeg havnede i hendes dejlige og trygge konsultation, stadig meget belastet af min uafklarede fysiske situation. Med det samme nærede jeg stor tillid til Ane, som langsomt og empatisk tog mig med på en rejse tilbage til barndommen, rundt omkring mine fraværende forældre. Min livshistorie viklede sig ud, som et garnnøgle der var forkludret. Ane var en uvurderlig støtte gennem mit livs sværeste tid. Vi fik sammen set på, hvorfor det i mit arbejdsliv bliver så belastende for mig, at jeg bliver syg af det. Jeg fik sat ord på det, jeg altid har anet, nemlig, at jeg er et særligt sensitivt menneske. Jeg forstår nu bedre, at navigere og handle i både mit privatliv og arbejdsliv.

Ane hjalp mig også i forhold til kommunen, en støtte, der har været uvurderlig og nødvendig, når man som jeg var så ramt fysisk som psykisk. Hun hjalp mig til at tage de rigtige beslutninger, som betyder, at jeg nu  snart kan begynde at se fremad rent arbejdsmæssigt.

Tak for al din indsigt og forståelse, Ane. Det har betydet alt for mig. Jeg har set på aspekter af mit liv, der hidtil har været helt gemt og glemt, og føler nu jeg har taget styringen i mit liv, langsomt, men mere sikkert. ”Gulerødder vokser ikke hurtigere af, at vi hiver og slider i dem. De skal have lov til at gro stille og roligt. Det bliver de bedst af”

Kvinde 54 år, ramt af stress

bottom of page